Gözlemin coğrafi işaretlemesinde fotoğrafın çekildiği cihaz tarafından kaydedilen EXIF verileri kullanılmıştır. Fotoğrafın çekildiği bölgenin fiziki engellerle sınırlanmış olması veya atmosferik şartlar EXIF verilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle konum bilgileri +/- 30m hassasiyetle değerlendirilmelidir.
Bu gözlem için yapılan yorumlar
PhragmitesAustralis
Serdar Ölez Eylül 2015 tarihinde Eymir Gölü / Ankara konumunda çektiği fotoğraftaki bu türün Phragmites Australis olduğunu bildirdi.
Yorum sekmesi
Öneri sekmesi
Daha önce yayınladığım bu gözlemi artık yayından kaldırmak istiyorum. Bu gözlemimi kalıcı olarak sil.
Bu gözlem için yapılan yorumlar PhragmitesAustralis gözlemleri Serdar Ölez gözlemleri Eymir Gölü / Ankara gözlemleri Bildirim tercihi yapmak için giriş yap ya da üye ol.