Gözlemin coğrafi işaretlemesinde fotoğrafın çekildiği cihaz tarafından kaydedilen EXIF verileri kullanılmıştır. Fotoğrafın çekildiği bölgenin fiziki engellerle sınırlanmış olması veya atmosferik şartlar EXIF verilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle konum bilgileri +/- 30m hassasiyetle değerlendirilmelidir.
Bu gözlem için yapılan yorumlar
Cynaraauranitica
Figen Balamur Uğur Haziran 2021 tarihinde Dikili / Salihler Mahallesi konumunda çektiği fotoğraftaki bu türün Cynara auranitica olduğunu bildirdi.
Cynaracardunculus
Serdar Ölez bu gözlem için Cynara cardunculus tanımlamasını önerdi (27 Aralık 2021).
Yorum sekmesi
Öneri sekmesi
Daha önce yayınladığım bu gözlemi artık yayından kaldırmak istiyorum. Bu gözlemimi kalıcı olarak sil.
Bu gözlem için yapılan yorumlar Cynaracardunculus gözlemleri Figen Balamur Uğur gözlemleri Salihler / Dikili / İzmir gözlemleri Bildirim tercihi yapmak için giriş yap ya da üye ol.