Gözlemin coğrafi işaretlemesinde fotoğrafın çekildiği cihaz tarafından kaydedilen EXIF verileri kullanılmıştır. Fotoğrafın çekildiği bölgenin fiziki engellerle sınırlanmış olması veya atmosferik şartlar EXIF verilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle konum bilgileri +/- 30m hassasiyetle değerlendirilmelidir.
Bu gözlem için yapılan yorumlar
Epilobiumhirsutum
Serdar Ölez Temmuz 2021 tarihinde Murat Köprüsü / Muş konumunda çektiği fotoğraftaki bu türün Epilobium hirsutum olduğunu bildirdi.
Yorum sekmesi
Öneri sekmesi
Daha önce yayınladığım bu gözlemi artık yayından kaldırmak istiyorum. Bu gözlemimi kalıcı olarak sil.
Bu gözlem için yapılan yorumlar Epilobiumhirsutum gözlemleri Serdar Ölez gözlemleri Murat Köprüsü / Muş gözlemleri Bildirim tercihi yapmak için giriş yap ya da üye ol.